Handelsbetingelser

Generelle oplysninger


Tobaksladens Fodersalg
V/ Nanna Svendsen
CVR-nr. 34839476
Søborg Søvej 17, Søborg, 3250 Gilleleje

foder@tobaksladen.dk

Tlf. 21607934


Betaling
Når du handler hos Tobaksladens Fodersalg kan du betale med MobilePay eller via bankoverførsel. Ved afhentning og levering kan der betales med kort såfremt dette aftales ved indgåelse af ordren. 
Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen. Læs mere her

 

MobilePay Myshop Nr. 51626

Bank Middelfart Sparekasse reg nr. 0755 3230516366

Levering
Det er muligt at afhente dine bestilte varer på vores adresse efter aftale, eller i angivet åbningstid.
Tobaksladens Fodersalg leverer også gerne varer på din adresse/til dit opstaldningsted. Leveringsform og adresse angives ved checkout. Se vores faste ruter her. Levering foregår kun på Sjælland! 
Levering af gulerødder på fast rute foregår fast ugedag der angives på varen. Ved bestilling til levering på Gulerodsruten gælder gratis fragt KUN ved levering af gulerødder og ingen andre varegrupper. Ønsker du at få leveret gulerødder sammen med dine almindelige fodervarer, skal du bestille levering på vores faste ugeruter der planlægges efter postnummer. Vi kan levere gulerødder udenfor Gulerodsruten såfremt de er på lager. 
 

 

Fortrydelsesret
Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.
 
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis. 

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Dette gør du ved at sende en mail til foder@tobaksladen.dk og TYDELIGT angive i emnefeltet at det drejer sig om brug af fortrydelsesretten. 
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.


Returnering
Hvis du ønsker at returnere din vare til os, skal det ske efter tydelig aftale, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. Det vil sige du skal selv bringe varen tilbage til vores adresse, medmindre andet er skriftligt aftalt. 
BEMÆRK: foderprodukter og tilskud tages kun retur hvis det er i original ubrudt emballage og du kan forsikre os om at det har været korrekt opbevaret. 
Vi modtager ikke varer retur med forsendelse. 
 
Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.
 
 
Reklamationsret

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.
 
Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.
 
Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.
 

 

Persondatapolitik

For at kunne indgå en handel med os har vi brug for; dit navn, email adresse, telefonnummer. 

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.
 
Personoplysningerne registreres hos Tobaksladens Fodersalg og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
 
Den dataansvarlige på www.fodersalg.dk er Nanna Svendsen.
Dine oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjemand
 
Som registreret hos Tobaksladens Fodersalg, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: foder@tobaksladen.dk
 

Handelsbetingelserne er senest opdateret den 25. maj 2018