Om os

 

 

 

Velkommen i butikken

Fodersalg.dk har overtaget den hyggelige foderbutik Dan Høns & Dyrefoder i Ganløse. Herfra sælger vi høns og tilbehør til høns, samt foder til høns, hunde, katte, gnavere og vildtfugle samt selvfølgelig hestefoder. Vi har taget vores sortiment fra Fodersalg.dk med i butikken og I kan nu komme i vores åbningstider og handle såvel som I kan bestille via shoppen til levering som I plejer.

 

Butikkens åbningstider er:

Mandag 10 -17

Tirsdag   10 -17

Onsdag  10 -17

Torsdag  10 -17

Fredag   10 - 17

Lørdag     9 -13

 

Hvorfor er vi her?

Hos Fodersalg.dk tror vi på den naturlige fodring. Flere og flere heste bliver ramt af overfølsomheder, livsstilssygdomme og forstyrrelser i tarmsystemet der påvirker deres trivsel og præstationer.

 

Hos Fodersalg.dk arbejder vi udfra filosofien om at vores dyr er skabt til at leve af den føde de kan finde i naturen, og derfor er det naturligt, at vi understøtter dette princip. Vi har nøje udvalgt vores leverandører og produkter på baggrund af dette.

 

Hos os finder du kun foder og tilskud af højeste kvalitet uden nogen former for unødige tilsætningsstoffer, fyldstoffer og konserveringsmidler. Vores produkter indeholder kun rene naturlige råvarer der kun lige akkurat er forarbejdet til at give den optimale fordøjelighed og optagelighed. 

 

Vores vision og mission

Vores vision er at kunne være med til at skabe bedre levevilkår for de danske heste. Med fokus på en korrekt afbalanceret og naturlig fodring, kan vi være med til at nedbringe antallet af dyr der må aflives eller medicineres pga udfordringer i fordøjelsen eller decideret fodrings relaterede sygdomme. Det er vores mission at levere naturlige og velsmagende produkter til en konkurrencedygtig pris kombineret med god service og professionel rådgivning.

 

Når du handler hos Fodersalg.dk er du altid sikret et godt produkt. Vi kan i samarbejde med vores leverandører altid svare på dine spørgsmål, og har du udfordringer med hensyn til fodring af din hest eller hund, står vi altid klar med råd og vejledning. Det er også muligt at få lagt en foderplan til din hest der er nøje sammensat efter lige præcis de behov i har.

 

Vores mission er at blive en stærk spiller på det sjællandske marked indenfor naturlig fodring og rådgivning. Vi vil gerne kunne yde en tilfredsstillende service overfor vores kunder og vi arbejder altid med udgangspunkt i at fodring af din hest er en tillidssag, derfor ligger det nære og personlige forhold til både hest og ejer, meget højt i vores prioriteringer. 

 

Vi repræsenterer nogen af landets nyeste mest innovative produkter indenfor hestefodring, og vi arbejder engageret for at bedre forholdende for de sjællandske heste gennem en naturlig og sund fodring. Med korrekt fodring kommer optimal velvære og præstation. 

 

Vores services
Stalddørslevering

Fodersalg.dk leverer direkte til stalde, rideklubber og private på det meste af Sjælland.

Se vores priser og vilkår for levering her.

 

Foderplan og rådgivning

Vi tilbyder desuden rådgivning og vejledning i forbindelse med vores foderprodukter. Ønsker du en komplet foderplan tilbyder vi at udregne en foderplan til din hest baseret på vores produkter i butikken. Du skal udfylde et skema med lidt information om din hest og dens behov og eventuelle udfodringer. Baseret på dine oplysninger kan vi i samarbejde udarbejde en foderplan med fokus på lige netop de udfordringer din hest har. 

 

Priser på foderplan

 

Foderplan beregnet udfra formular indsendt - gratis

Foderplan beregnet inkl. staldbesøg ved 1 hest kr. 149,-

Foderplan for efterfølgende hest (per samme ejer) kr. 100,-

Der fratrækkes en rabat på 50 kr. pr hest ved første ordre såfremt denne er baseret på den fremsendte foderplan

 

 

Stærke samarbejdspartnere

Hos Fodersalg.dk har vi et holistisk syn på fodring, og generelt det at have hest. Det vil sige vi kigger gerne på den hele hest - ikke kun fodringen - hvis en kunde kontakter os med en udfordring. Vi samarbejder med flere forhandlere af de samme produkter, der hver især har erfaringer, viden og ekspertiser der kommer vores kunder tilgode. Desuden har vi fast samarbejde med dygtige fagpersoner der specialiserer sig i massage, afbalancering og andre former for fysiurgisk terapi. 

 

Velkommen til Fodersalg.dk - Den naturlige måde at fodre på!

Kontakt os på tlf. 23838848 eller mail foder@fodersalg.dk