Om os

 

 

 

Velkommen i butikken

I vores flotte nye Sjællands afdeling tager vi imod kunder indenfor følgende åbningstider:

 

Mandag 09.30 -17

Tirsdag   09.30 -17

Onsdag  09.30 -17

Torsdag  09.30 -17

Fredag   09.30 - 17

Lørdag     10 -14

 

Hvorfor er vi her?

Hos Nordic Horse tror vi på den naturlige fodring. Flere og flere heste bliver ramt af overfølsomheder, livsstilssygdomme og forstyrrelser i tarmsystemet der påvirker deres trivsel og præstationer.

 

Hos Nordic Horse arbejder vi udfra filosofien om at vores dyr er skabt til at leve af den føde de kan finde i naturen, og derfor er det naturligt, at vi understøtter dette princip. Vi har nøje udvalgt vores leverandører og produkter på baggrund af dette.

 

Hos os finder du kun foder og tilskud af højeste kvalitet uden nogen former for unødige tilsætningsstoffer, fyldstoffer og konserveringsmidler. Vores produkter indeholder kun rene naturlige råvarer der kun lige akkurat er forarbejdet til at give den optimale fordøjelighed og optagelighed. 

 

Vores vision og mission

Vores vision er at kunne være med til at skabe bedre levevilkår for de danske heste. Med fokus på en korrekt afbalanceret og naturlig fodring, kan vi være med til at nedbringe antallet af dyr der må aflives eller medicineres pga udfordringer i fordøjelsen eller decideret fodrings relaterede sygdomme. Det er vores mission at levere naturlige og velsmagende produkter til en konkurrencedygtig pris kombineret med god service og professionel rådgivning.

 

Når du handler hos Nordic Horse er du altid sikret et godt produkt!

 

Vores mission er at blive en stærk spiller på det sjællandske marked indenfor naturlig fodring og rådgivning. Vi vil gerne kunne yde en tilfredsstillende service overfor vores kunder og vi arbejder altid med udgangspunkt i at fodring af din hest er en tillidssag, derfor ligger det nære og personlige forhold til både hest og ejer, meget højt i vores prioriteringer. 

 

Foderplan og rådgivning

Vi tilbyder desuden rådgivning og vejledning i forbindelse med vores foderprodukter. Ønsker du en komplet foderplan tilbyder vi at udregne en foderplan til din hest baseret på vores produkter i butikken. Du skal udfylde et skema med lidt information om din hest og dens behov og eventuelle udfodringer. Baseret på dine oplysninger kan vi i samarbejde udarbejde en foderplan med fokus på lige netop de udfordringer din hest har. 

 

 

 

 

Velkommen til Fodersalg.dk/Nordic Horse Sjælland - Den naturlige måde at fodre på!

Kontakt os på tlf. 23838848 eller mail fodersalg@nordichorse.dk 

 

Fodersalg.dk - En del af Nordic Horse SjællandNordic Horse

Hvem er vi?

Nordic Horse er et dansk ejet foderfirma, der blev grundlagt i 2016, af PoulVerner Petersen.

Vi laver kvalitets foder og tilskud til heste, tilpasset de danske forhold. Vi har et bredt sortiment af foder og tilskud, der kan dække alle hestes behov, lige fra føl til den højt ydende atlet.

Vi er et innovativt firma, der gerne går forrest med at udvikle nyt foder til de danske heste, vi har stor fokus på de nyeste videnskabelige data, undersøgelser, viden og fakta omkring heste og hestefodring.

Vores foder er uden unødigt fyld, og vi bruger kun de bedste råvarer. Derved kan vi udvikle foder med lav daglig tildeling, således hesten kun får den mængde foder den har behov for og kan optage. Vores brede sortiment af foder og tilskud er særligt sammensat, for at give hesten den mest optimale ernæring.

Vi er et bredt team af foderkonsulenter, dyrlæger, forskere, Animal Science samt andre hestekyndige fagfolk.

I samarbejde med dygtige hestekyndige fagfolk, går vi i front når det kommer til udvikling af innovativt hestefoder. Vitalitet er et af nøgleordene bag vores visioner, og vi har flere forskellige serier af foder og tilskud, som hver især tilgodeser hestens særlige behov. Vores formål er at fodre hesten med gode naturlige sammensætninger, som er tilpasset danske forholde, således vi får sunde heste, der forbliver sunde med en god modstandskraft, og kan yde sit bedste i mange år.