Om os

 

Hvorfor er vi her?

Hos Tobaksladens Fodersalg tror vi på den naturlige fodring. Flere og flere heste bliver ramt af overfølsomheder, livsstilssygdomme og forstyrrelser i tarmsystemet der påvirker deres trivsel og præstationer.

 

Hos Tobaksladens Fodersalg arbejder vi udfra filosofien om at vores dyr er skabt til at leve af den føde de kan finde i naturen, og derfor er det naturligt, at vi understøtter dette princip. Vi har nøje udvalgt vores leverandører og deres produkter på baggrund af dette.

 

Hos os finder du kun foder og tilskud af højeste kvalitet uden nogen former for unødige tilsætningsstoffer, fyldstoffer og konserveringsmidler. Vores produkter indeholder kun rene naturlige råvarer der kun lige akkurat er forarbejdet til at give den optimale fordøjelighed og optagelighed. 

 

Vores vision og mission

Vores vision er at kunne være med til at skabe bedre levevilkår for de danske heste. Med fokus på en korrekt afbalanceret og naturlig fodring, kan vi være med til at nedbringe antallet af dyr der må aflives eller medicineres pga udfordringer i fordøjelsen eller decideret fodrings relaterede sygdomme. Det er vores mission at levere naturlige og velsmagende produkter til en konkurrencedygtig pris kombineret med god service og professionel rådgivning.

 

Når du handler hos Tobaksladens Fodersalg er du altid sikret et godt produkt. Vi kan i samarbejde med vores leverandører altid svare på dine spørgsmål, og har du udfordringer med hensyn til fodring af din hest eller hund, står vi altid klar med råd og vejledning. Det er også muligt at få lagt en foderplan til din hest der er nøje sammensat efter lige præcis de behov i har.

 

Vores mission er at blive en stærk spiller på det nordsjællandske marked indenfor naturlig fodring. Vi vil gerne kunne yde en tilfredsstillende service og rådgivning overfor vores kunder, og vi arbejder altid med udgangspunkt i at fodring af din hest er en tillidssag, derfor ligger det nære og personlige forhold til vores kunder og deres heste, meget højt i vores prioriteringer. 

 

Vi repræsenterer nogen af landets nyeste mest innovative produkter indenfor hestefodring, og vi arbejder engageret for at bedre forholdende for de nordsjællandske heste gennem en naturlig og sund fodring. Med korrekt fodring kommer optimal velvære og præstation. 

 

Vores services
Gratis levering

Tobaksladens Fodersalg leverer GRATIS til stalde og rideklubber i hele Nordsjælland (indenfor 30 km).

Se vores priser og vilkår for levering her.

 

Foderplan og rådgivning

Vi tilbyder desuden rådgivning og vejledning i forbindelse med vores foderprodukter. Ønsker du en komplet foderplan tilbyder vi at udregne en foderplan til din hest baseret på vores produkter i butikken. Du skal udfylde et skema med lidt information om din hest og dens behov og eventuelle udfodringer. Baseret på dine oplysninger kan vi i samarbejde udarbejde en foderplan med fokus på lige netop de udfordringer din hest har. 

 

Stærke samarbejdspartnere

Hos Tobaksladens Fodersalg har vi et holistisk syn på fodring, og generelt det at have hest. Det vil sige vi kigger gerne på den hele hest - ikke kun fodringen - hvis en kunde kontakter os med en udfordring. Vi samarbejder med flere forhandlere af de samme produkter, der hver især har erfaringer, viden og ekspertiser der kommer vores kunder tilgode. Desuden har vi fast samarbejde med dygtige fagpersoner der specialiserer sig i massage, afbalancering og andre former for fysiurgisk terapi. 

 

Velkommen til Tobaksladens Fodersalg - Den naturlige måde at fodre på!

Kontakt os på tlf. 21607934 eller mail foder@tobaksladen.dk

Om Tobaksladen

Langt ude på den Søborgenske prærie ligger en gammel tobakslade. Laden er bygget under 2. verdenskrig, og har fungeret som tørrelade dengang der blev dyrket og høstet tobak og siv på Søborg Sø.

Efter laden blev omdannet til bolig i slutningen af 1960'erne, har der været heste på ejendommen i langt de fleste år.

Tobaksladen, som også tidligere er kendt som "Rio Grande Ranch", har i mange år været hjemsted for westernridningen i Nordsjælland. Nogen af landets første store mesterskaber blev afholdt lige her på vores ridebane. Stedet er i westernverden kendt i de fleste kredse, og mange har gode og sjove minder fra tiden på "søen" dengang westernridningen stadig var ny i Danmark.

 

Idag fungerer stedet som hestepension, med trailerudlejning, undervisning og kurser og så har vi selvfølgelig vores fodersalg som efterhånden fylder en hel del. Året rundt afholder vi flere spændende arrangementer som f.eks. massagekursus, biomekanik workshop, westernundervisning, fællesridning, campfire nights og meget mere.