Stalddørslevering

 

 

Når du handler hos Fodersalg.dk og Dan Høns kan du vælge at få dine varer leveret direkte til døren på din privatadresse eller i den stald hvor din hest bor. 

 

Husk gerne at angive hvor vi må sætte varen. Det skal være muligt at afsætte varen et tørt sted med ly for regn/direkte sollys. Alle varer leveres for modtagers ansvar og risiko, og ved levering overgår fuldt ansvar til køber. Sørg også for at vi kan sætte f.eks. foder af et sted hvor det ikke kan nås af evt. løse heste eller andre dyr.

Angives afsætningssted ikke sætter vi varen efter bedste vurdering og giver modtager besked, hvis vi vurderer det nødvendigt. 

 

Nu kører vi to dage om ugen! 

opdateret 2/8-2020

Vi kører varetur I følgende postnr. 1000 – 3699, plus 4000-4199.

Dvs. vi kører i hele Nordsjælland, København og midtsjælland. 
Vi kører hver tirsdag og fredag til postnr. 1000-3699, samt som altid, torsdage i postnr. 4000-4199.

 

Der er fremover 3-7 dages leveringstid på ordrer lagt per webshop eller mail.

 

Vi forbeholder os retten til at flytte leveringer efter hvordan ruten passer bedst sammen – dog altid med maks. 7 dages levering. Med forbehold for udsolgte varer eller varer i restordrer. 

 

Når vi modtager Jeres ordre vil i altid få en ordrebekræftelse retur indenfor 48 timer. Ligeledes vil I få tilsendt en mail dagen før Jeres ordre leveres! 

 

Vi tilstræber at optimere vores ruter så alle kunder, nye som gamle bliver tilgodeset ifht. hurtigst mulig levering. 
 

Akut levering!

Står du og har brug for en akut levering, hvis du f.eks. er løbet tør for foder, eller mangler et produkt til en akut syg hest kan du altid ringe til os så kommer vi selvfølgelig så hurtigt som muligt - typisk samme dag. Denne slags akut levering koster 100 kr. 

 

Priser for levering;

Opdateret 2/8-2020

 

Levering gælder køb over 350,- 

Ved køb under kr. 350,- pålægges administrations gebyr på kr. 50

 

Levering post nr. 1000-3699 kr. 45,-

Ved køb over kr. 700,- GRATIS LEVERING

 

Levering post nr. 4000-4199 kr. 55,-

Ved køb over kr. 1000,- GRATIS LEVERING

 

Ønsker du levering udenfor disse områder, kan du altid kontakte os med en forespørgsel. Så finder vi en særlig pris på levering - fast eller enkeltstående.