Stalddørslevering

Når du handler hos Fodersalg.dk kan du vælge at få dine varer leveret direkte til døren på din privatadresse eller i den stald hvor din hest bor. 

Husk gerne at angive hvor vi må sætte varen. Det skal være muligt at afsætte varen et tørt sted med ly for regn/direkte sollys. Alle varer leveres for modtagers ansvar og risiko, og ved levering overgår fuldt ansvar til køber. Sørg også for at vi kan sætte f.eks. foder af et sted hvor det ikke kan nås af evt. løse heste. Angives afsætningssted ikke sætter vi varen efter bedste vurdering og giver modtager besked.

 

Når du bestiller varer til levering skal din ordre være os i hænde senest den foregående mandag kl. 23.59 så kommer du med på varetur tirsdag.

 

NB! NYE RUTER - VI KØRER NU FAST HELE SJÆLLAND HVER TIRSDAG

 

Står du og har brug for en akut levering, hvis du f.eks. er løbet tør for foder, eller mangler et produkt til en akut syg hest kan du altid ringe til os så kommer vi selvfølgelig så hurtigt som muligt - typisk samme dag. Denne slags akut levering koster 100 kr. 

 

Levering gælder køb over 350,- 

Ved køb under kr. 350,- pålægges administrations gebyr på kr. 30

Priser for levering: 

Levering post nr. 2000-3699 kr. 45,-

Ved køb over kr. 1.500,- GRATIS LEVERING

 

Levering post nr. 4000-4199 kr. 55,-

Ved køb over kr. 2000,- GRATIS LEVERING

 

Ønsker du levering udenfor disse områder, kan du altid kontakte os med en forespørgsel. Så finder vi en særlig pris på levering - fast eller enkeltstående.